Actualitate

O clujeancă a murit după ce s-a răsturnat cu un autovehicul de teren

O clujeancă a decedat vineri, 1 mai 2015, în timp ce se afla împreună cu prietenii săi la iarbă verde. Tânăra era pasageră, în partea dreaptă, într-un autovehicul de teren.

Polițiștii clujeni au fost solicitați în jurul orei 12.00 cu privire la faptul că o tânără a decedat după ce vehicul off-road în care se afla s-a răsturnat. 

„Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că în zona montană, în apropierea drumului județean 107S, a avut loc un accident soldat cu moartea unei tinere de 26 de ani, din localitatea Suceagu. Din primele informații reiese că doi tineri, care se plimbau vehicul off-road, au pierdut controlul autovehicului și s-au răsturnat. În urma accidentului tânăra, care era pasageră în parte dreaptă, a decedat”, a declarat pentru Monitorul de Cluj purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci.


Potrivit unor surse, cei doi tineri au încercat să coboare o pantă foarte abruptă moment în care șoferul a pierdut controlul vehiculului off-road și s-au răsturnat. Cei doi tineri au fost aruncați câțiva metri distanță de autovehivul. Tânără nu avea asupra sa nici un fel de echipament de protecție.  

Ultimele Stiri
abonare newsletter