Actualitate

Incendiu puternic în Cluj-Napoca: Două magazii și o locuință au luat foc

Un incendiu a izbucnit în aceasta dimineață, în jurul orei 7:00, la o magazie de lemne de pe strada Alexandru Odobescu din Cluj-Napoca. Două magazii și o locuință au luat foc

Potrivit ISU Cluj incendiul s-a răspândit la două magazii de unelete gospodărești și pentru tâmplărie și la două locuințe situate în apropiere. La fața locului a intervenit Detașamentul de Pompieri din Cluj-Napoca cu trei autospecuale de stingere a incendiilor.

”Am fost solicitați să intervenim la două magazii, de la două gospodării, care conțineau unele folosite în gospodărie. Într-una din ele existau și resturi de lemne acea anexă fiind utilizată ca și tâmplărie. Incendiul s-a extins și la una din locuințe fiind afectată o cameră de la parterul imobilului și acoperișul, pe o suprafață de aproximativ 10 metri pătrați. De asemenea, a două casă a fost în pericol să se aprindă, partea de lemnărie a acoperișului fiind afectată de arderi”, a declarat pentru Monitorul de Cluj purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș.


Potrivit aceleași surse, incendiul a fost stins într-un timp foarte scurt și nu au fost persoane rănie. „În încăperea care a ars (n.r. camera de la parter) se aflau câteva persoane care se odihneau și care au și observat incendiul și au anunțat imediat pompierii. Ele s-au autoevacuat înainte de sosirea colegilor mei la fața locului”, a mai adăugat Andrei Biriș.

Ultimele Stiri
abonare newsletter