Actualitate

Aproape 90 de expozanţi, la Târgul de Carte „Gaudeamus”

Aproape 90 de expozanţi participă, începând de miercuri, 22 aprilie, la cea de-a XVI-a ediţie a Târgului de Carte „Gaudeamus”, care are loc în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, preţurile volumelor care se vând cu reducere începând de la 5 lei.

Poetul Adrian Popescu, preşedintele de onoare al celei de-a XVI-a ediţii a Târgului de Carte „Gaudeamus”, a declarat, miercuri, la deschiderea manifestării, că numărul mare al expozanţilor şi diversitatea domeniilor pe care le reprezintă sunt o bună recomandare în ceea ce priveşte oferta de care vor beneficia vizitatorii manifestării.

„Vom avea 77 de evenimente editoriale propuse de organizatori şi expozanţi. Avem 89 de expozanţi, reuniţi în 58 de standuri, reprezentând edituri româneşti şi străine, agenţii de difuzare de carte şi produse multimedia, instituţii de învăţământ. Numărul mare al expozanţilor şi diversitatea domeniilor pe care le reprezintă sunt o bună recomandare în ceea ce priveşte oferta de care vor beneficia vizitatorii manifestării”, a spus Popescu.


La rândul său, primarul Clujului, Emil Boc, care a fost prezent la deschiderea oficială, a declarat că târgul este unul din cele mai importante evenimente culturale ale oraşului, drept pentru care este susţinut de municipalitate şi a aprobat organizarea sa în „punctul zero al Clujului, în Piaţa Unirii”.

Târgul are loc în perioada 22 - 26 aprilie.

Etichete: 2015 gaudeamus carte targ
Ultimele Stiri
abonare newsletter