Actualitate

Şi hoţ, şi piroman. Un bărbat fura din cabane şi ulterior le dădea foc

Poliţiştii au prins un bărbat, care a furat mai multe bunuri din cabane, din Mintiu Gherlii şi de incendierea unei anexe în care a pătruns fără drept. Bărbatul de 30 de ani din Gherla a fost prins marţi, 21 aprilie, de poliţiştii din Gherla.

În perioada 30.03/1.04.2015, pe timp de noapte, hoţul a pătruns, fără drept, în două cabane de agrement, precum şi într-o anexă a uneia dintre acestea. Din imobilele situate în Mintiu Gherlii a furat aparate electronice, unelte electrice (maşină de găurit, flex, decupir, etc.), cauzând un prejudiciu total de circa 2.100 lei.

Din cercetări a reieşit că anexa de vară a uneia dintre cabane a fost incendiată de către bărbat, după însuşirea ilicită a uneltelor electrice, cauzând astfel un prejudiciu de circa 15.000 de lei părţii vătămate.


„După identificarea persoanei implicate, poliţiştii au recuperat bunurile sustrase, acestea fiind restituite părţilor păgubite. Bărbatul este cercetat de către poliţişti, sub coordonarea unităţii de parchet competente, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere, fapte prevăzute de Codul penal”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter