Actualitate

Day 15 revine cu o petrecere caritabilă pe acoperiş

Al treilea eveniment al proiectului Day 15, ediţia aprilie va avea loc pe un acoperiş din Cluj-Napoca, dar nu oricum, ci pentru o cauză.

Petrecerea cu scop caritabil va avea loc în 24 aprilie, de la ora 16.00 pe acoperişul Complexului Leul din Piaţa Mihai Viteazu.   “Noul proiect e dedicat muzicii. La fel cum ne-am obișnuit, vom lua un element din viața cotidiană cu care suntem atât de familiari și îl vom plasa într-un mediu inedit, un spațiu altfel. Este prima petrecere organizată de echipa Day 15 și va avea loc pe un acoperiș din Cluj-Napoca, dar nu oricum, ci pentru o cauză”, au declarat reprezentanţii Federaţiei Share, organizatorii evenimentului.

În lunile ce urmează, echipa Capitalei Europene a Tineretului se va implica în transformarea unor spații „gri” și triste în unele mai viu colorate, pentru copiii internați la Pediatrie 2, secția Oncopediatrie. 


“Prin acest eveniment urmărim să încurajăm donațiile care să vină în sprijinul acțiunii dedicate copiilor. Este o încercare modestă, dar în care am pus suflet, de a-i face pe cei mici să simtă mediul unui salon de spital ca fiind unul mai prietenos”, au adăugat oranizatorii.
Cei care au acceptat invitația Federației Share de a-i încânta pe tinerii locuitori ai Clujului, și nu numai, sunt Fishman, Nopame și Marwan. Ei sunt artiștii care, începând cu ora 16.00, vor cânta pe acoperișul clădirii Multiplex Leul din Piața Mihai Viteazu. Day 15 este unul dintre proiectele strategice din cadrul programului Cluj-Napoca 2015, Capitala Europeană a Tineretului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter