Actualitate

12 nume noi confirmate la Untold Festival

Untold Festival are loc la Cluj-Napoca în perioada 30 iulie – 2 august în cadrul proiectului Cluj Capitală Europeană a Tineretului 2015.

12 nume noi confirmate la Untold Festival 12 nume noi confirmate la Untold Festival

Armin van Bureen şi Dimitri Vegas & Like Mike vor urca pe scena Untold Festival, alături de Avicii şi David Guetta. Pe lângă cele două nume confirmate, pe lista artiştilor confirmaţi deja se adaugă alte zece nume.

Untold Festival, cel mai așteptat festival al anului 2015 în România, aduce pe scena principală de la Cluj încă doi dintre cei mai doriți artiști de publicul din întreaga țară: legendarul Armin van Buuren și pentru prima dată în România, Dimitri Vegas & Like Mike. Pe lângă aceștia, organizatorii anunță prezența a 10 noi artiști pe scenele Untold Festival, aflați în topurile de profil din întreaga lume: Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman, Gramatik. Aceștia se alătură celor aproximativ 30 de artiști confirmați până în prezent, printre care se numără: Avicii, în premieră în România, David Guetta, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC.


Selecția noilor artiști a fost realizată având la bază preferințele exprimate de peste 40.000 de persoane care s-au înscris până acum pe www.untoldfestival.com.

DJ-ul și producătorul olandez Armin van Buuren este cunoscut la nivel mondial pentru creațiile sale muzicale care s-au transformat în hit-uri într-un timp foarte scurt (“In and out of love”, “This is what it feels like”, “Waiting for the night”), cât și pentru proiectele sale precum Armada Music sau Armin Only. Acesta este singurul artist care a fost desemnat de 5 ori DJ-ul Nr. 1 în lume. Armin van Buuren va aduce pe scena UNTOLD Festival un show de excepție, parte din turneul său mondial din 2015.


Dimitri Vegas & Like Mike, cei doi frați de origine greacă stabiliți în Belgia, sunt la ora actuală cel mai îndrăgit DJ duo. Supranumiți și “The Kings of Tommorowland” show-ul lor a fost nelipsit în ultimii 5 ani de pe scena festivalului belgian. Cei doi sunt sunt apreciați și pentru proiectul derulat împreuna cu DJ-ul Steve Aoki, 3 ARE LEGEND, proiect prin care muzica lor a străbătut întreaga lume. Dimitri Vegas&Like Mike pregătesc și o lansare discografică pentru vara anului 2015, care va include colaborări cu Major Lazer, Ummetn Ozcan, Martin Garrix și Afrojack. Momentan sunt clasați pe locul 2 în lume, conform Dj Mag Top 100 DJs.

Untold Festival are loc la Cluj-Napoca în perioada 30 iulie – 2 august.

Ultimele Stiri
abonare newsletter