Actualitate

Memorandumului intră în reparaţii. Se mută staţia de autobuz

În noaptea de marţi spre miercuri încep lucrările de modernizare a străzii Memorandumului, din centrul oraşului.

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunţă că în această noapte vor începe lucrările de modernizare a străzii Memorandumului, lucrări ce fac parte din proiectul european „Refacerea infrastructurii Oraşului Comoară, modernizare căi de acces spre centru istoric”.

În prima etapă, execuţia se va derula pe prima bandă carosabilă, în direcţia de mers spre cartierul Mănăştur şi pe trotuarul adiacent numerelor cu soţ. Pentru pietoni se va asigura un culoar protejat spre clădiri.


Potrivit reprezentanţilor Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, pe parcursul derulării lucrărilor, staţia de transport în comun de pe strada Memorandumului (pe direcţia de  mers spre cartierul Mănăştur) se va desfiinţa şi se vor asigura alte două staţii provizorii pentru îmbarcare-debarcare călători, astfel: pe Calea Moţilor, între străzile Emil Isac şi Petru Maior, pentru liniile 1, 9 şi 25, iar pentru linia 52 staţia va fi între străzile Petru Maior şi Vasile Alecsandri; pe B-dul 21 Decembrie 1989, lângă staţia de la Sora, spre str. Joliot Curie, se va asigura staţie pentru celelalte mijloace de transport în comun care opreau pe strada Memorandumului.

Zona de lucrări va fi semnalizată cu indicatoare rutiere şi balize, prin grija executantului lucrărilor de modernizare a străzii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter