Actualitate

Accident rutier grav pe Calea Turzii. Un bebeluş de două luni, transportat de urgenţă la spital

Un accident rutier a avut loc miercuri, în jurul orei 11:00, la intersecţia dintre Calea Turzii şi strada Bună ziua. O fetiţă în vârstă de două luni a fost transportată de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe Cluj pentru îngrijiri medicale.

Vinovat pentru producerea accidentului ar fi un şofer care nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea benzii de deplasare. El a lovit o maşină care circula regulamentar.

"Din primele verificări rezultă că un conducător auto care circula spre Feleacu nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea benzii de deplasare şi a intrat în coliziune cu un autoturism. În urma impactului o fetiţă de aproximativ două luni a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe pentru a fi examinată şi a se stabili dacă a suferit leziuni", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Simona Vîrci.


Potrivit poliţiştilor, cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, dar rezultatul a fost negativ.

"Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest şi nu a reieşit că aceştia s-ar fi aflat sub influenţa alcoolului. Poliţiştii continuă cercetările în cauză", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Simona Vîrci.


Pompierii au ajuns de îndată la locul accidentului.

"Am intervenit cu două autospeciale, însă nu a fost un eveniment care să ne fi pus probleme. A fost o solicitare în care eram anunţaţi că a fost rănit un copil şi atunci am avut mai multe echipaje pe care le-am trimis acolo. Din primele informaţii pe care le am nu ar fi fost persoane rănite grav", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, Andrei Biriş.


Traficul în zonă  a fost îngreunat aproximativ o oră. Potrivit ultimelor informaţii, bebeluşul nu era rănit, însă medicii au luat decizia de a investiga starea de sănătate pentru a elimina orice posibile repercusiuni.

Ultimele Stiri
abonare newsletter