Actualitate

Boc a plantat pomi în prima zi de primăvară

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a plantat mai mulţi arbori într-un parc din municipiu, el scoţând mai întâi cu un târnăcop pietrele din gropile săpate.

Edilul orașului a participat, ieri, în parcul din zona Între Lacuri din Cluj-Napoca, la o acţiune de plantare de arbori şi arbuşti, alături de locuitori ai zonei şi de reprezentanţi ai echipei care se ocupă de implementarea programului Capitală Europeană a Tineretului 2015.

După ce a plantat astfel mai mulţi arbori, el a făcut apel la locuitorii zonei să vină şi ei să planteze, pentru că ei şi copiii lor vor fi beneficiarii parcului.


„Am întâmpinat venirea primăverii cu o acţiune specifică, de plantare de arbori, în parcul din zona Între Lacuri din municipiul Cluj-Napoca, unde, pe o suprafaţă de 60 de hectare, Primăria vrea să amenajeze un parc de mari dimensiuni care va însemna un plămân verde al oraşului. A fost mai simplu să plantez pentru că am deja experienţă şi mă pregătesc pentru acţiunile care vor avea loc în perioada următoare, de plantat în pădurea de pe Bulevardul Muncii”, a spus Boc.

În cadrul acţiunii au fost plantaţi peste 500 de arbori şi arbuşti, din specii precum sălcii, arini, mesteceni, magnolii şi cireşi japonezi.

Ultimele Stiri
abonare newsletter