Actualitate

Sorin Apostu: „Clujenii au înţeles dorinţa noastră de a face o sărbătoare a comunităţii”

<p><img src="documente/stories/06_iunie/06_ziua/apostu desc.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Sorin Apostu, s-a declarat mulţumit de felul în care s-a desfăşurat prima ediţie a Zilelor municipiului, care a avut loc în perioada 27 iunie – 3 iunie.</p>

 

 


Pe lângă concerte, clujenii au fost invitaţi la competiţii sportive, lectură, expoziţii, serbări medievale şi vânătoare de comori.

 


Cu ce impresii aţi rămas după prima ediţie a Zilelor Clujului?

Prima ediţie a Zilelor municipiului Cluj-Napoca s-a încheiat. A fost un eveniment muncit, un spectacol continuu care a încântat în egală măsură copii, părinţi şi bunici, o sărbătoare a familiei, a prietenilor şi a comunităţii. Timp de o săptămână, am avut parte de muzică, dans, lectură, jocuri, sport, demonstraţii de toate felurile. A fost cu adevărat evenimentul anului.


 

Cui credeţi i se datorează succesul evenimentului?


Toate acestea nu s-ar fi întâmplat fără sprijinul partenerilor care au fost alături de noi, instituţii şi companii responsabile, fără sprijinul voluntarilor, fără echipa care a muncit zi şi noapte, uitând de oboseală, renunţând la somn şi la timpul liber pentru a realiza această sărbătoare a cetăţii.

 


Ce ne puteţi spune despre participanţii la manifestările ce au avut loc pe parcursul Zilelor Clujului?

Toate acestea nu s-ar fi întâmplat fără participarea clujenilor care au venit în număr atât de mare la manifestări, care au înţeles dorinţa noastră de a face o sărbătoare a comunităţii şi care astfel ne-au oferit un ajutor esenţial. Mulţumesc tuturor celor care s-au implicat în succesul evenimentului. Abia aştept să lucrăm din nou împreună anul viitor!

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter