Actualitate

Un clujean a fost tâlhărit în plină stradă de un biciclist. Ce metodă a folosit

Poliţişiti clujeni au depistat şi reţinut, pentru 24 de ore, un tânăr, bănuit că ar fi deposedat, prin violenţă, un bărbat de telefonul mobil.

La data de 10 martie, ora 18:36, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că, prin violenţă, un bărbat, de 59 de ani, ar fi fost deposedat de telefonul mobil.

“În baza semnalmentelor reţinute de victimă şi indicate de un martor, în doar 15 minute de la comiterea faptei, a fost depistat bărbatul, de 22 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de comiterea faptei”, transmite IPJ Cluj.


Din cercetări a reieşit că tânărul, care se deplasa pe lângă o bicicletă, ar fi lovit victima cu roţile vehiculului în zona picioarelor. După ce partea vătămată s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut, tânărul, prin utilizarea forţei, i-ar fi fost smuls telefonul mobil din mână.

Poliţiştii au recuperat prejudiciul, iar bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată, acesta urmând a fi prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.


„Cercetările continuă cercetările pentru documentarea întregii activitţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente”, a mai precizat IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter