Actualitate

L-ați văzut? Este căutat de polițiști pentru agresiune fizică și furt din locuințe

Un bărbat de aproximativ 40 de ani este dat în urmărire de polițiștii clujeni pentu furt din locuințe și agresiune fizică.

Polițiștii clujeni au fost sesizați de către un bărbat, de 46 de ani, din Cluj-Napoca, cu privire la faptul că în 31 decembrie 2014, în jurul orei 20:15, ar fi fost jefuit și agresat de un bărbat necunoscut, într-o locuință din comuna Floreşti.

„În urma investigaţiilor s-a stabilit că, în timp ce partea vătămată ar fi verificat locuinţa unei cunoştinţe, plecată din localitate, ar fi surprins în interior un bărbat, care ar fi pătruns în imobil prin forţarea uşii. Pentru a-şi asigura scăparea, persoana necunoscută ar fi lovit partea vătămată cu un scaun şi ar fi părăsit incinta în fugă. Pentru a alerta vecinii, bărbatul de 46 de ani, care deţinea autorizaţia prevăzută de lege, a efectuat un foc de armă neletală în plan vertical. Din locuinţă, s-ar fi sutras două ceasuri de lux şi o bijuterie valoroasă, prejudiciul fiind estimat la 8.000 de lei”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.


Potrivit polițiștilor clujeni, hoțul, în vârstă de 35 - 40 de ani, are aproximativ 1,78 m, faţa rotundă și păr închis la culoare. La data comiterii faptei acesta purta blugi, o haină închisă la culoare, un fes negru cu gri şi bocanci.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbatul căutat sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

abonare newsletter