Actualitate

O studentă franceză de la UMF Cluj s-a spânzurat

O tânără de 24 de ani din Franța, care era studentă la UMF Cluj, a fost găsită spânzurată marți seara, 3 martie 2015, în apartamentul în care locuia în chirie.

Tragedia s-a produs, în jurul orei 21:30, într-un apartament de pe Calea Moților, unde tânăra 24 de ani, originară din Franța, locuia singură în chirie.

„Poliția a fost sesizată ieri, în jurul orei 21:30, cu privire la faptul că o tânără de 24 de ani a fost găsită decedată în apartamentul în care locuia. O echipă complexă de polițiști s-a deplasat la fața locului, iar în urma primelor verificări și a examinări exterioare a cadavrului nu s-au identificat urme de agresiune”, a declarat pentru Monitorul de Cluj Simona Vîrci, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.


Tânăra, care era studentă la Medicină, a fost găsită de o prietenă care, îngrijorată că toată ziua nu a dat ea, a intrat seara în apartament cu o cheie de rezervă pe care o avea. Când a fost găsită, studenta era spânzurată cu un cablu de prelungitor în mijlocul camerei.

Trupul studentei a fost dus la Institutul de Medicină Legală Cluj, pentru necropsie, urmând ca apoi să fie trimis în Franţa.

abonare newsletter