Actualitate

UPDATE: Elena Udrea, ARESTATĂ preventiv în dosarul "Gala Bute"

Instanţa supremă a decis, miercuri, arestarea preventivă pentru 30 de zile a Elenei Udrea, în dosarul "Gala Bute", aceasta urmând să fie încarcerată în Arestul central al Poliţiei Capitalei.

UPDATE 16:55 : Elena Udrea a ajuns în arestul Poliției Capitalei

Deputatul Elena Udrea a ajuns în arestul Poliției Capitalei, după ce a fost luată cu o mașină de poliție de la domiciliul său, în urma deciziei Înaltei Curți de Casație și Justiție, care a stabilit ca ea să fie arestată preventiv pentru 30 de zile în dosarul "Gala Bute".

Pe drum, fostul ministru le-a arătat ziariștilor care urmăreau mașina în care se afla că are cătușe la mâini și le-a spus că nu are voie să vorbească.


Decizia nu este definitivă, însă executorie, iar în aceste condiții mandatul de arestare este pus în executare "de îndată".

----------------


Elena Udrea a plecat de la ICCJ, unde a făcut declaraţii, cu ochii în lacrimi, despre situaţia sa, şi a spus că va aştepta acasă decizia instanţei privind arestarea preventivă cerută de procurorii DNA în dosarul Gala Bute, precizând că ştia că Dorin Cocoş a finanţat campaniile PDL, informează Mediafax.

Deputatul PMP Elena Udrea a arătat, la ieşirea din sediul instanţei supreme, că niciodată nu ar face declaraţii mincionoase, aşa cum au făcut alţii în cazul ei.


Întrebată dacă ar face denunţ împotriva fostului său soţ Dorin Cocoş sau a lui Traian Băsescu, Elena Udrea a arătat că nu există elementele pentru care ea să facă vreund denunţ faţă de aceştia, precizând că pentru un denunţ trebuie să existe şi alte probe.

"Nu aş avea ce situaţie să prezint despre domnul preşedinte. Niciodată nu aş declara ceva mincinos, nu este nimic din ceea ce ştiu eu despre Traian Băsescu care ar putea fi subiect de denunţ sau de acuzaţie", a spus Udrea.


Întrebată în legătură cu modul în care a fost finanţată campania din 2009, Udrea a arătat că presa se face că nu ştie despre modul în care sunt finanţate campaniile în general şi că poate să îi întrebe foarte bine şi pe "domnul Iohannis, domnul Ponta" despre cum se face acest lucru.

Ultimele Stiri
abonare newsletter