Actualitate

UPDATE: Destin tragic pentru o familie! Soț și soție, găsiți decedați în casă - VIDEO

Două cadavre au fost găsite duminică, 15 februarie, în jurul orei 18:15, într-o casă în satul Hășdate din Gherla, după ce s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon.

sursa foto: dejeanul.ro sursa foto: dejeanul.ro

UPDATE: "Din primele verificări reiese că decesul celor două persoane, un bărbat şi o femeie, ar fi survenit în urma intoxicaţiei cu monoxid de carbon. Trupurile celor doi au fost transportate la morga Spitalului Municipal Gherla în vederea efectuării necropsiei. Poliţiştii continuă cercetările în cauză", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Simona Vîrci.

Un bărbat și o femeie din Gherla, soț și soție, au decedat duminică, 15 februarie, după ce s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon. Cei doi foloseau pentru încălzire cuptorul de la aragaz.


Vecinul celor doi a telefonat la poliție după ce nu i-a mai văzut de o zi, iar acest lucru i s-a părut suspect. Bărbatul de 60 de ani împreună cu soția lui de 58 de ani au fost găsiți decedați în holul casei de pompieri.

„A fost o intervenție de la Dej cu un echipaj la solicitarea unui vecin care se pare că nu i-a mai văzut  în cursul zilei de astăzi. Au fost găsite decedate ambele persoane în casă, un bărbat în vârstă de 60 de ani și o femeie de 58 de ani care erau soț și soție, deces constatat de pe medicul de pe ambulanță”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Vasile Checicheș.


Cauza probabilă a decesului este intoxicația cu monoxid de carbon și gaz metan.

 


abonare newsletter