Actualitate

Hoţul anului! S-a dus singur în gura lupului

La sediul DIICOT Cluj s-a prezentat vineri, 6 februarie, în jurul orei 10.00, un tânăr care dorea să afle anumite informații referitoare la un dosar.

sursa foto: qmagazine.ro Foto arhiva sursa foto: qmagazine.ro Foto arhiva

Jandarmul din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alexandru Vaida Voevod” Cluj, aflat în serviciu, i-a solicitat tânărului un act de identitate. Datorită comportamentului suspect al persoanei, jandarmul a procedat și la verificarea acesteia în baza de date a Jandarmeriei.

Subofițerul de serviciu la sediul D.I.I.C.O.T. Cluj a aflat faptul că persoana din fața sa nu era decât un urmărit național pentru sâvârșirea unor infracțiuni și care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate.


Jandarmul clujean l-a reținut pe tânăr și a solicitat sprijinul colegilor din echipajul de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alexandru Vaida Voevod” Cluj.

M.D., de 31 de ani, din localitatea Poieni, avea de executat o pedeapsă de 4 ani pentru furt calificat și o pedeapsă de 3 ani și 6 luni pentru săvârșirea infracțiunii de acces fără drept la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare fără drept, sentințe definitive emise de instanțele clujene.

Etichete: puscarie hot diicot
Ultimele Stiri
abonare newsletter