Actualitate

Autocar cu muncitori implicat într-un accident grav. Şoferul unei maşini are picioarele rupte

Un accident rutier grav a avut loc marţi, 3 februarie, în jurul orei 22:30, în localitatea Răscruci, când şoferul un autocar nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj şi a lovit o maşină Volkswagen condusă de un tânăr de 24 de ani.

Autocarul transporta circa 45 de muncitori și a lovit un alt autoturism care circula regulamentar spre Cluj-Napoca. 

“În urma primelor verificări s-a stabilit că un conducător auto de 53 de ani, care conducea un autocar, pe raza localităţii Răscruci dinspre Gherla, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj la stânga. În acest context a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar dinspre Cluj-Napoca de un tânăr de 24 de ani din localitatea Luna de Sus. În urma accidentului tânărul de 24 de ani a fost rănit grav. Valoarea pagubelor materiale este de aproximativ 10.000 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Simona Vîrci.


Şoferul autoturismului a rămas încarcerat în urma accidentului. Acesta avea picioarele rupte.

“Şoferul autoturismului avea fractură la ambele picioare. Cei din autobuz nu au fost răniţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter