Actualitate

Cu ce se mai laudă Poliţia. Doi tineri au fost prinşi în flagrant în timp ce furau unelte de pe un şantier

Doi tineri au fost identificaţi şi sunt cercetaţi de poliţişti pentru furt calificat. Aceştia ar fi sustras unelte electrice dintr-un imobil în construcţie. Prejudiciul de circa 5.000 lei a fost recuperat în totalitate.

La data de 31 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei, cu sprijinul jandarmilor, în timp ce patrulau pe strada Emil Racoviţă, au identificat o persoană care tocmai ar fi comis un furt.

Din investigaţii a reieşit că bărbatul, de 20 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi sustras mai multe unelte electrice dintr-un imobil în construcţie. Acesta ar fi profitat de faptul că poarta imobilului şi uşa de acces într-o anexă erau închise, însă neasigurate.


În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au depistat un alt tânăr, de 21 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit că ar fi participat şi el la comiterea faptei ilicite.

De asemenea, a fost recuperat în totalitate prejudiciul cauzat, reclamat de partea vătămată ca fiind în valoare de aproximativ 5.000 de lei.


„Cercetarile continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, sub aspectul savârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută de Codul penal”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

abonare newsletter