Actualitate

Elton John îşi lansează propria companie de teatru

Cântăreţul Elton John a anunţat că îşi va lansa propria companie de producţie teatrală, denumită Rocket Stage, care îi va permite să producă spectacole de musical.

Cântăreţul britanic Elton John. Sursă foto: Wikipedia Cântăreţul britanic Elton John. Sursă foto: Wikipedia

Artistul britanic a colaborat deja în trecut cu echipele care au produs musicalurile "The Lion King" şi "Billy Elliot, The Musical". De asemenea, Elton John a câştigat un premiu Tony - un trofeu extrem de râvnit în universul teatrului - pentru coloana sonoră pe care a compus-o pentru spectacolul "Aida", pus în scenă pe Broadway, informează contactmusic.com.

Noua sa companie Rocket Stage îi va permite celebrului cântăreţ să producă şi mai multe coloane sonore originale pentru diverse spectacole de teatru. Compania a început deja să lucreze la mai multe proiecte, inclusiv la un nou spectacol de teatru creat de Elton John, potrivit site-ului Thestage.co.uk.


Rocket Stage reprezintă un joint venture de mai multe milioane de dolari încheiat cu Old Vic Productions, compania de producţie teatrală care a realizat "Billy Elliot, The Musical".

Ultimele Stiri
abonare newsletter