Actualitate

Bucureştean cercetat pentru angajarea la negru a peste 40 de persoane în Cluj

Administratorul unei societăţi comerciale din Bucureşti este cercetat de poliţiştii clujeni pentru muncă la negru. Bărbatul ar fi angajat 42 persoane fără a le încheia contract individual de muncă.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de un bărbat, de 38 de ani, din Bucureşti, pentru comiterea infracţiunii de primire la muncă a mai mult de 5 persoane, indiferent de cetăţenia acestora, fără încheierea unui contract individual de muncă.

„Din investigaţiilor efectuate de poliţişti a reieşit că 42 de persoane prestau muncă la negru la două puncte de lucru ale firmei administrate de bărbatul de 38 de ani, situate în Cluj-Napoca, cu obiect de activitate activitate de consultanţă pentru afaceri şi management. Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru documentarea întregii activităţi infracţionale”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

abonare newsletter