Actualitate

Accident rutier grav! Şase maşini au fost avariate din cauza unui şofer neatent

Un accident rutier grav a avut loc duminică, 11 ianuarie, în jurul orei 15:00, pe Calea Floreşti, soldat cu rănirea gravă a unei persoane, rănirea uşoară a două persoane şi avarierea a şase maşini.

Un bărbat, de 69 de ani, din Cluj-Napoca, care circula cu un autoturism pe Calea Floreşti, înspre strada Bucium, ar fi efectuat o manevră de întoarcere de pe un sens de mers pe celălalt şi nu s-ar fi asigurat corespunzător.

Acesta a intrat în coliziune cu un autoturism condus în aceeaşi direcţie de deplasare de către un tânăr,  de 22 de ani, din Braşov.


În urma impactului, autoturismul condus regulamentar a fost proiectat într-un  vehicul oprit într-o parcare amenajată în zonă, care a produs o coliziune în lanţ, în care au fost implicate alte trei autovehicule, parcate.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a pasagerului dreapta – faţă, din autoturismul care a efectuat manevra de întoarcere, o femeie, de 64 de ani,  din Cluj-Napoca. Totodată, conducătorul aceluiaşi vehicul, precum şi tânărul de 22 de ani, au suferit leziuni uşoare. Valoarea pagubelor materiale rezultate în urma impactului celor şase vehicule este de aproximativ 30.000 lei.


„În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul rutier”, au declarat reprezentanţii Inspetoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter