Actualitate

Olezia Cadar, judecată în dosarul Fany, a fost eliberată din arestul la domiciliu

Judecătorii clujeni au decis joi, 8 ianuarie 2015, ca Olezia Cadar, care alături de soțul ei Ștefan Cadar conduce firma Fany, să fie judecată sub control judiciar, înlocuind, astfel, măsura arestului la domiciliu.

Judecătorii au decis joi schimbarea măsurii arestului preventiv, pentru Olezia Cadar, asociat şi administrator al companiei Fany, cu cea a controlului judiciar.

”(n.r. Curtea de Apel Cluj) admite contestaţia DNA - Serviciul teritorial Cluj împotriva încheierii penale nr. 104 din 19.12.2014 a Tribunalului Cluj pe care o desfiinţează doar cu privire la nestabilirea duratei măsurii controlului judiciar şi judecând cauza sub acest aspect stabileşte durata măsurii controlului judiciar dispusă faţă de inculpata C.O. ca fiind de 60 de zile începând cu data de 8.01.2015”, se arată în soluția pe scurt a instanței.


În schimb, Ștefan Cadar se află în continuare în arest la domiciliu. Următorul termen în procesul celor doi este stabilit pentru data de 19 ianuarie.

Înainte de Crăciun, Tribunalul Cluj a dispus schimbarea arestului la domiciliu cu controlul judiciar pentru Olezia Cadar. ”În baza art. 348 alin.1C. pr. pen. rap. la art. 242 alin. 2C. pr. pen. admite cererea formulată de inculpata Cadar Olezia şi, în consecinţă, dispune înlocuirea măsurii preventive a arestului la domiciliu luată faţă de inculpată prin încheierea penală nr.57/C/14.03.2014 a Tribunalului Cluj, cu măsura preventivă a controlului judiciar”, se arăta în încheierea instanței.


Decizia a fost atacată de DNA Cluj cu contestaţie, respinsă însă joi de Curtea de Apel.

Ultimele Stiri
abonare newsletter