Actualitate

UPDATE: Nou atac armat în regiunea pariziană: O poliţistă a fost ucisă

Doi poliţişti au fost răniţi într-un nou incident armat care a avut loc joi dimineaţa, la Montrouge, în regiunea pariziană, relatează presa franceză. Un urma atacului o polițistă a decedat, au anunţat surse din cadrul poliţiei.

Nou incident armat în regiunea pariziană Nou incident armat în regiunea pariziană

UPDATE 12:00: Poliţista rănită în incidentul armat a decedat

Poliţista rănită în incidentul armat de joi dimineaţă din regiunea pariziană a decedat, au anunţat surse din cadrul poliţiei, citate de AFP.

UPDATE 11:30: Autorul incidentului armat din regiunea pariziană a reuşit să fugă

Autorul incidentului armat care a vizat poliţişti municipali, joi dimineaţă, la sud de Paris, şi care s-a soldat cu doi răniţi, dintre care o poliţistă aflată în stare critică, a reuşit să fugă şi este dat în urmărire, a anunţat ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, citat de AFP.


"Procurorul Republicii va declanşa acţiunea publică astfel încât autorul acestei crime să fie imediat identificat şi să poată fi arestat", a declarat ministrul, care s-a deplasat la Montrouge, în suburbia pariziană, unde s-a desfăşurat incidentul armat.

Surse din poliţie afirmaseră anterior că un bărbat în vârstă de 52 de ani a fost reţinut la scurt timp după schimbul de focuri.


----------------------------------------

Schimbul de focuri a izbucnit cu puţin timp înainte de ora 08.00 (09.00 ora României) la Montrouge, la sud de Paris. Doi poliţişti municipali "sunt la pământ", a declarat o sursă din cadrul poliţiei, scrie TF1.


Agresorii, în număr de doi, au fugit la bordul unei maşini albe Clio.

Potrivit Europe 1, unul dintre agresori a fost reţinut.


Pentru moment este prea devreme pentru a se stabili o legătură cu atacul asupra săptămânalului satiric francez Charlie Hebdo.

Etichete: atac armat paris
Ultimele Stiri
abonare newsletter