Actualitate

Poliţiştii clujeni, la pândă. Ţinta: vitezomanii. Peste 100 de amenzi în câteva ore

Peste 100 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 20.000 de lei au aplicat poliţiştii rutieri în urma unei acţiuni în trafic.

Poliţiştii rutieri au acţionat pe principalele drumuri naţionale, precum şi pe raza municipiului, pentru fluidizarea traficului şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Au fost vizate viteza neregulamentară şi cea neadaptată condiţiilor de trafic, echiparea necorespunzătoare a vehiculelor pentru iarnă şi conducerea sub influenţa alcoolului.


Poliţiştii au folosit sistemele de supraveghere a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, amplasate în "cascadă".

“Pentru neregulile constatate, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice peste 100 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 20.000 de lei. Principala abatere constatată de către poliţişti se referă la nerespectarea regimului vitezei legale. S-au reţinut 10 permise de conducere, iar pentru diverse defecţiuni tehnice, au fost retrase 2 certificate de înmatriculare”, au precizat reprezentanţii IPJ Cluj.

abonare newsletter