Actualitate

Patinoarul din Gherla s-a închis din prima zi, după ce gheața s-a spart. O fetiță de 6 ani a căzut în apă

Câteva persoane, printre care și o fetiță de 6 ani, au căzut în apă, după ce gheața de pe lacul din parcul mare din Gherla s-a spart.

Sursa foto gherlainfo.ro Sursa foto gherlainfo.ro

Gheața de pe patinoarul din Gherla s-a spart vineri seara, chiar în prima zi de la deschidere.  Potrivit gherlainfo.ro, în jurul orei 17.30, câteva persoane adulte și o fetiță, care coborau treptele pentru a intra cu patinele pe lac, au tras o sperietură groaznică în momentul în care gheața a început să pârâie și s-a spart sub picioarele lor.

Martori ai evenimentului au declarat că fetița a intrat în apă până la piept, iar alți doi adulți până la genunchi.


Responsabilii Administrației Domeniului Public, care au în administrare lacul din Gherla, au afirmat că gheața mai subțire de la margine s-a spart sub mișcarea pragurilor de lemn de la intrare și că același lucru s-a întâmplat și anul trecut. Conform sursei citate, pentru a evita producerea de evenimente nedorite, s-a luat măsura închiderii patinoarului.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla cine este vinovat de producerea incidentului. "Poliţiştii fac verificări pentru a se identifica circumstanţele exacte în care s-a produs incidentul şi pentru a se stabili dacă se întrunesc elementele constitutive ale vreunei fapte penale", a declarat, pentru Mediafax, Simona Vîrci, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter