Actualitate

VIDEO Joc spectaculos de lumini în noaptea de Revelion la Cluj. Imaginile, postate de primarul Emil Boc pe pagina de Facebook

Primarul Emil Boc a postat pe pagina sa de Facebook un ”teaser” al jocului de lumini care va avea loc în Piaţa Unirii în această noapte. “În noaptea de Revelion, vom sărbători împreună trecerea în anul Capitalei Europene a Tineretului cu un spectacol excepțional - ne vedem în Piața Unirii!”, este mesajul primarului pentru clujeni.

sursa foto newsbv.ro sursa foto newsbv.ro

Pregătirea evenimentelor de Revelion din centrul oraşului au costat anul acesta peste 73.000 euro.


La fel ca şi în ceilalţi ani, clujenii pot petrece noaptea dintre ani în centrul oraşului, la evenimentele pregătite de Primăria Cluj-Napoca şi Federaţia Share. În acest an, Revelionul în aer liber este primul eveniment al Capitalei Europene a Tineretului, titlu câştigat de către municipiul Cluj-Napoca în 2012 în urma unei competiţii desfăşurată la nivel european. Cluj-Napoca este în 2015 a şaptea Capitală Europeană a Tineretului, după Rotterdam (Olanda), Torino (Italia), Antwerpen (Belgia), Braga (Portugalia), Maribor (Slovenia) şi Salonic (Grecia).

Concertele, focurile de artificii şi şampania din noaptea de Revelion costă 330.000 lei, adică peste 73.000 euro, bani care provin din bugetul local. Potrivit reprezentanţilor Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, din suma totală, 200.000 lei sunt banii care au fost alocaţi în acest an Federaţiei Share, iar 40.000 lei sunt costurile pentru scenă, licitaţie câştigată de firma SC Marius M Sound SRL. Din banii alocaţi pentru evenimentele din centru au fost cumpărate şi steaguri şi 700 de sticle de şampanie pentru clujenii care vor fi în centru la miezul nopţii.


Concertele din noaptea de 31 decembrie 2014 – 1 ianuarie 2015 vor avea loc în Piaţa Unirii, cu începere de la ora 22.00 când vor urca pe scenă Costi Cămărăşan Band. La ora 23.00 vor concerta The Asteroids Galaxy Tour, la miezul nopţii fiind programat un spectacol surpriză. La ora 00.15 Muzicanţii vor interpreta piese ale unor cunoscuţi artişti internaţionali.

La cumpăna dintre ani Primăria Cluj-Napoca va pune la dispoziţia celor prezenţi în Piaţa Unirii 700 de şampanii.


Căsuţele din Piaţa Unirii vor fi deschise, iar cei prezenţi în piaţă vor putea savura vin fiert, turtă dulce, migdale şi alune glazurate şi produse tradiţionale.

Intrarea pe patinoarul din Piața Unirii va fi liberă în Ajunul Anului Nou, între orele 10.00 – 15.30 şi pe tot parcursul evenimentelor organizate de Revelion.

Ultimele Stiri
abonare newsletter