Actualitate

Accident de circulaţie grav în Piaţa Avram Iancu. O persoană a fost rănită

Un accident de circulaţie grav a avut loc luni, 29 decembrie, în jurul orei 01:40, în Piaţa Avram Iancu, din Cluj-Napoca, soldat cu vătămarea corporală gravă a unei persoane şi avarierea a două vehicule.

Din primele cercetări reiese că un tânăr, de 24 de ani, din Cluj-Napoca, aflat sub influenţa alcoolului, care circula pe strada Piaţa Avram Iancu, ajuns la intersecţia cu strada Piaţa Ştefan cel Mare, nu ar fi respectat semnificaţia culorii roşii a semaforului electric. În acest context, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă regulamentar de un bărbat, 23 de ani, din Turda.

În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată în semaforul pietonal, iar autoturismul în zidul unui imobil din zonă.


„Accidentul s-a soldat cu  rănirea gravă a pasagerului de pe locul dreapta-faţă din autoturism, un tânăr, de 24 de ani, din Arad. Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la 45.000 lei. În cauză, cercetările sunt continuate pentru a se identifica circumstanţele exacte în care a avut loc impactul”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Pentru a preveni astfel de accidente, poliţiştii clujeni vă recomandă să respectaţi regulile de circulaţie şi să nu vă urcaţi la volan, dacă aţi consumat alcool!


Consumul de alcool scade capacitatea de reacţie şi de manevrare a autovehiculului, dereglând răspunsul la stimulii optici şi auditivi.

De asemenea, alcoolul scade concentrarea, atenţia, reflexele şi viteza de execuţie a mişcărilor!

abonare newsletter