Actualitate

Accident de circulaţie MORTAL în Feleacu. Un tânăr de 22 de ani şi-a pierdut viaţa, după o coliziune între un TIR şi un autoturism

Un accident de circulaţie a avut loc sâmbătă dimineaţa pe raza localităţii Feleacu. Din primele informaţii, în accident au fost implicate un autoturism şi un TIR. Un tânăr de 22 de ani şi-a pierdut viaţa după ce maşina în care se afla a intrat sub roţile unui TIR.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră (10.15), în judeţul Cluj, traficul rutier pe DN1(E60) Cluj-Turda se desfăşoară îngreunat, pe un fir, alternativ, din cauza unui accident rutier care a avut loc pe raza localităţii Feleacu. În eveniment au fost implicate un autoturism şi un tir.

Reprezentanţii IPJ Cluj au precizat că accidentul s-a soldat cu decesul unui tânăr de 22 de ani.


“Din primele verificări, un tânăr de 22 de ani care circula dinspre Turda spre Cluj-Napoca a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autotren condus din sens opus de către un bărbat de 32 de ani. Iniţial, tânărul de 22 de ani a fost rănit grav şi transportat de urgenţă la spital, dar din păcate, la scurt timp a decedat”, au declarat aceştia.

Şoferul TIR-ului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând faptul că nu consumase alcool.


Poliţiştii prezenţi la faţa locului nu s-au pronunţat încă cu privire la cauzele care au dus ca tânărul de 22 de ani să pătrundă pe contrasens direct sub roţile TIR-ului.

Potrivit centrului INFOTRAFIC, cauza probabilă a accidentului a fost neadaptarea vitezei la condiţiile de drum.

Ultimele Stiri
abonare newsletter