Actualitate

Accident pe Splaiul Independenței: O mașină a intrat într-un tramvai. Trei persoane au ajuns la spital!

Un accident rutier a avut loc în această dimineață, în jurul orei 7: 00, pe Splaiul Independenței din Cluj-Napoca, lângă Parcul Central. În urma accidentului trei persoane au fost transportate la spital.

Potrivit ISU Cluj, la fața locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare și o mai multe ambulanțe.

Accidentul rutier a fost provocat de șoferul unei mașini care nu a acordat prioritate de trecere unui tramvai care circula regulamentar, informează Inspectoratul de Poliție Județeană (IPJ) Cluj.


„Din primele informații primite, accidentul rutier a fost produs de conducătorul unei mașini care nu a acordat prioritate de trecere unui tramvai care circula regulamentar. În urma ciocnirii dintre cele două mijloace de transport, trei pesoane - două femei şi un bărbat - din autovehicul, au fost rănite ele fiind transportate la spital. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest s-a dovedit că șoferul mașinii nu se afla sub influneța alcoolului” a declarat pentru Monitorul de Cluj purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci.

Polițiștii clujeni continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului.


La rândul său, directorul Companiei de Transport Public Cluj, Liviu Neag, a declarat pentru Mediafax că tramvaiul implicat în accident este din lotul de tramvaie noi, în urma impactului vehiculul fiind avariat, iar circulaţia blocată pe liniile de tramvai timp de aproximativ o oră.

„Tramvaiul are avarii în partea de sus, iar partea de jos este spartă. Am anunţat asiguratorul şi sperăm ca până joi cel târziu să îl repunem în funcţiune”, a spus Liviu Neag.

abonare newsletter