Actualitate

Dominique Strauss-Kahn a ajuns la noul domiciliu supravegheat din New York

<p />Fostul director general al FMI, Dominique Strauss-Kahn, acuzat de agresiune sexuală, a ajuns ieri seară în noua sa reşedinţă supravegheată, în sud-vestul Manhattanului, relatează AFP.


DSK a sosit ieri seară la adresa Franklin Street 153, din Tribecca, un fost cartier de uzine şi hangare transformat în zonă rezidenţială în anii '90, potrivit Agerpres.

Un judecător din New York a aprobat cu câteva ore mai devreme schimbarea de adresă a lui Dominique Strauss-Kahn la New York, unde acesta va continua să se afle sub supraveghere la domiciliu, informează surse judiciare.

Fostul şef al FMI va putea pleca doar sub escorta poliţiei pentru a se întâlni cu avocaţii, la tribunal, la medic sau la biserică, notează France Presse.

Dominique Strauss-Kahn a părăsit miercuri la bordul unui SUV cenuşiu imobilul din sudul Manhattanului în care s-a aflat sub supraveghere încă de vineri, când a fost eliberat pe cauţiune după plata a un milion de dolari.

Fostul şef al FMI a fost însoţit de poliţişti în civil când a ieşit din imobil.

Fostul candidat la preşedinţia Franţei a fost reţinut la New York la 14 mai, după ce o cameristă l-a acuzat de agresiune sexuală. Avocaţii săi susţin încă că Dominique Strauss-Kahn este nevinovat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter