Actualitate

Doi clujeni, accidentați după ce au trecut neregulamentar strada

Doi pietoni clujeni au fost răniți luni, 1 decembrie 2014, după ce s-au angajat în traversarea neregulamentară a străzii.

Astfel, în jurul orei 19:49, pe strada Locomotivei, din Cluj Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a unui bărbat de 44 de ani care a încercat să tracă neregulamentar strada.

„Un tânăr de 20 de ani, din comuna Aghireşu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Locomotivei, a surprins şi accidentat uşor un pieton. Victima, un bărbat, de 44 de ani, din Cluj-Napoca, s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea străzii, pe culoarea roşie a semaforului electric. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs impactul”, transmite IPJ Cluj.


Tot luni, 1 decembrie, în jurul orei  20:50,  un bărbat de 61 de ani a fost accidentat grav pe strada Bucium, din Cluj-Napoca, după ce s-a angajat în traversarea străzii prin loc nemarcat şi fără să se asigure corespunzător.

„Bărbatul a fost surprins şi accidentat grav de un autoturism condus regulamentar de un bărbat, de 67 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. Pietonul a fost transportat la unitatea medicală pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate. În cauză, se continuă verificările pentru a se stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul rutier”, mai transmit reprezentanți poliției clujene.


Petru a nu fi victime ale accidentelor de circulaţie, polițiști rutieri recomandă pietonilor să se angajeze în traversarea străzii prin locuri amenajate în acest sens, pe culoarea verde a semaforului şi după o temeinică asigurare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter