Actualitate

GALERIE FOTO - Paradă militară, la Cluj-Napoca, cu ocazia Zilei Naționale a României

Parada militară de la Cluj-Napoca a început la ora 11.00. Câteva sute de clujeni s-au adunat în centrul orașului să vada spectacolul oferit de militari clujeni în centul orașului.

În cadrul paradei au defilat maşini de luptă şi efective din cadrul Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, Inspectoratului de Jandarmi Cluj, Inspectoratului de Poliţie Cluj, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan”, Serviciului Român de Informaţii Cluj, din Crucea Roşie Română şi Poliţia Locală Cluj-Napoca.

De asemena,în intervalul orar 15.45 -16.00, în faţa comandamentului Diviziei 4 Infanterie Gemina Cluj va avea loc predarea ştafetelor între militarii care au alergat din garnizoanele Bistriţa, Şimleul Silvaniei, Vatra Dornei, Zalău şi militarii clujeni care vor continua alergarea de tip ştafetă către Alba Iulia, pentru a fi prezenţi la manifestările de 1 Decembrie. Lotul de şase militari de la Cluj-Napoca, condus de căpitan Mihaela Prunduş, va porni în primele ore ale zilei de luni, astfel încât să ajungă în acelaşi timp cu celelalte loturi din ţară, sosirea tuturor fiind planificată şi integrat.


De la ora 19.50, pe traseul Napoca – B-dul Eroilor – Piaţa Avram Iancu va avea loc, la fel ca în fiecare an, retragerea cu torte.

Ultimele Stiri
abonare newsletter