Actualitate

Pagina de internet a Salinei Turda vizitată de zeci de mii de potențiali turiști

Numărul vizitatorilor celui mai important obiectiv turistic al Transilvaniei a fost în acest an într-o continuă creștere. Iată că și pagina de internet a Salinei Turda se bucură de aceeași apreciere.

Pagina de internet salinaturda.eu a continuat trendul crescător în ceea ce privește numărul de vizitatori unici astfel în luna iulie 2014 s-au înregistrat peste 50.000 de vizitatori unici (51.316 conform Advanced Web Statistics, media lunară în primele 10 luni ale anului 2014 fiind de peste 30.000), majoritatea vizitatorilor fiind din Romania, Ungaria, Germania însă s-au înregistrat vizitatori și din China, Japonia, SUA.  

O căutare pe cel mai cunoscut motor de căutare pentru cuvintele cheie “Salina Turda“ afișează peste 380.000 de rezultate, peste 750 de domenii avand linkuri active spre cel puțin una din paginile site-ului salinaturda.eu , transmite conducerea SC. Salina Turda Durgău SA.


Numărul mare de turiști se datorează strategiei de marketing promovată de către conducerea Salinei Turda, amintind aici participarea la târgurile internaționale de turism, promovarea în mass-media, site-uri de socializare, activitățile culturale și nu numai.

Ultimele Stiri
abonare newsletter