Actualitate

Trei bărbaţi daţi în urmărire naţională au fost prinşi

Poliţiştii clujeni au depistat trei bărbaţi daţi în urmărire naţională.

Poliţiştii din Gherla au depistat în jurul orei 13:00, un bărbat, de 27 de ani, din comuna Aluniş, care posedă mandat de executare a pedepsei. Acesta are de executat o pedeapsă cu închisoarea de 10 luni şi 20 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de tăiere ilegală de arbori şi furt.

Poliţiştii din Huedin  au depistat în jurul orei 15:30, un bărbat pe numele căruia a fost emis mandat de executare a pedepsei închisorii. Bărbatul, de 46 de ani, din comuna Izvorul Crişului, a fost condamnat la un an de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.


Poliţiştii din Gilău au identificat, pe raza localităţii Gilău, un bărbat care posedă mandat de executare a pedepsei pentru săvârşirea aceleiaşi infracţiuni rutiere. Tânărul, de 23 de ani, din Gilău, are de executat un an de închisoare şi de achitat 1.800 de lei amendă penală, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Ultimele Stiri
abonare newsletter