Actualitate

Proiectul tehnic al drumului de ocolire SUD – Floreşti – Mănăştur este aproape gata

Drumul de Ocolire SUD - Florești – Mănăștur va fi realizat din bugetul propriu şi credit.

„În primul rând, suntem încântați că cei de la Luca Way, care au câștigat o licitație în acest sens, sunt extreme de aproape cu finalizarea Proiectului tehnic privind Drumul de Ocolire SUD, Florești – Cluj Napoca (Mănăștur). Planșele sunt gata, devizele sunt finalizate. În cursul acestei săptămâni probabil va avea loc predarea  Proiectului în sine”, a declarat primarul comunei Floreşti, Horia Şulea.

„Pot să vă spun că acesta arată excelent, iar Devizul ne indică o sumă mai mult decât acceptabilă, apropiată de previziuni. Nu pot dezvălui suma pentru că va urma o achiziție publică legată de accesarea unui împrumut pentru realizarea investiției. Repet, împrumutul va greva doar o treime din bugetul comunei. Dar beneficiul pentru floreșteni va fi imens”, a mai adăugat Horia Şulea.


Preţul biletelor pentru autobuzele care circulă între Cetatea Fetei şi Opera Maghiară a fost redus. „Aș dori să reamintesc că de luni autobusele ce acoperă linia M26, cu plecare din Cetatea Fetei, circulă până la Opera Maghiară. Iar biletul pe orice cursă Florești – Cluj a fost redus ca preț, fiind acum doar doi lei, la fel ca în municipiu”, a spus precizat Horia Șulea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter