Actualitate

TRAGEDIE! O tânără a murit luni într-un accident în Apahida, la un an distanţă de la moartea iubitului ei în condiții similare

Un accident mortal a avut loc pe varianta Apahida - Vâlcele în zona Apahida în jurul orei 16:40 în care și-au pierdut viața două persoane.

În urmă cu un an de zile iubitul fetei care a decedat astăzi a murit și el într-un accident rutier pe strada Fabricii din Cluj-Napoca. El conducea o motocicletă. Șoferul unui autoturism nu i-a acordat prioritate motociclistitul, a virat la stanga, moment în care tânărul de 33 de ani a venit din față și a fost lovit de mașină.

UPDATE: Șoferul decedat își cumpărase mașina azi

Potrivit matorilor accidentului, tânărul decedat în accident își cumpărase mașina cu câteva ore înainte de accident. Un prieten al șoferului a fost martor la tragicul accident, acesta fiind într-o mașină cu 150 de metri în spatele accidentului.


Femeie care a intrat pe contrasens a decedat

O şoferiţă a pierdut controlul autoturismului pe varianta Apahida - Vâlcele, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu alt autoturism.

"O conducătoare care circula spre Cluj-Napoca a pierdut controlul asupra autoturismului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism. În urma impactului femeia a fost rănită, iar celălalt conducător auto implicat în accident a decedat", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Simona Vîrci.

Ultimele Stiri
abonare newsletter