Actualitate

Reprezentanţii CAA au participat la Conferinţa Internaţională “Totul pentru o apă curată”

<p><img src="documente/stories/05_mai/23_ziua/caa-mod.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Reprezentanţii Companiei de Apă Arieş Turda au participat la cea de-a doua conferinţă Internaţională “Totul pentru o apă curată”.</p>

 

In cadrul acestei reuniuni,  în faţa a cel puţin 50 de specialişti din domeniul apei a fost prezentat un amplu material de informare referitor la activitatea Companiei de Apă ARIEŞ. Materialul susţinut de către PR Manager, Diana Bănete, a conţinut şi experienţa dobândită de specialiştii CAA în cadrul proiectului de aproape 80 de milioane de euro implementat în prezent la Turda.


Conferinţa organizată de către Primăria Municipiului Piteşti si SC Apa Canal 2000 SA Piteşti, a avut ca parteneri Asociaţia Româna a Apei ( A.R.A.) şi Universitatea Tehnică Cluj Napoca şi Patronatul Serviciilor Publice Bucureşti (P.S.P.)evenimentrul s-a desfăşurat la Piteşti în perioada 19 – 20 mai.

In deschidere au luat cuvântul primarul municipiului Piteşti – Tudor Pendiuc, preşedintele A.R.A – Vasile Ciomoş si preşedintele P.S.P. – Florian Dudu.


Au urmat sesiunile de prezentări susţinute de specialişti în domeniul apei din întreaga ţară, toate referindu-se la domeniul apei şi apei uzate.

Materialul Companiei de apă ARIEŞ, intitulat “Implementarea proiectului Extinderea şi reabilitarea sistemelor de apă şi apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii” a cuprins biografia C.A.A şi stadiul lucrărilor din regiunea noastră.


La finalul conferinţei au fost trase concluziile acestei reuniuni, prin discuţii tehnice purtate intre specialiştii din domeniul apei. Iar aceste concluzii au fost, că noi toţi, fie ca suntem direct implicaţi în asigurarea acestor servicii la cele mai înalte standarde, fie ca suntem beneficiarii acestui serviciu, trebuie să fim conştienţi că trebuie să păstram apele curate şi să nu risipim resursele de apă existente în România.

abonare newsletter