Actualitate

Studenţii clujeni şi reprezentanţii ACL Cluj PROTESTEAZĂ în faţa Prefecturii Cluj. “Laşii”, „Vuşcan, demisia”, “Hoţii” FOTO

Peste 50 de studenţi şi reprezentanţi ai ACL Cluj protestează duminică seara în faţa Prefecturii Cluj cerând demisia prefectului Gheorghe Vuşcan pentru proasta organizare a alegerilor prezidenţiale. La protest şi-au făcut apariţia senatorul Alin Tişe, consilierii judeţeni Mihai Seplecan şi Alexandru Coroian, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj Horaţiu Cătărig, Valentin Lungu, director Univers T sau Ovidiu Câmpean.

Protestatarii scandează lozinci de genul “hoţii”, “demisia”, “Vuşcan, demisia”, “laşii”, "Corlăţean, demisia", "Jos Ponta" sau "Nu puteţi voi fura, cât putem noi vota". Ei au şi o portavoce. Imediat, la faţa locului şi-a făcut apariţia o dubă de jandarmi, dar şi un echipaj de poliţie. De asemenea, mai mulţi reprezentanţi ai PSD Cluj au venit şi ei la faţa locului. De asemenea, mai mulţi reprezentanţi ai PSD Cluj au venit şi ei la faţa locului, dar şi susţinătorii Monicăi Macovei, printre care Adrian Papahagi.

„Protestăm în faţa Prefecturii Cluj pentru faptul că foarte mulţi studenţi nu au apucat să voteze în căminele studenţeşti. Prefectul de Cluj nu a pus la dispoziţie suficiente buletine de vot şi declaraţii pe proprie răspundere, astfel că sute de studenţi nu au votat. Gheorghe Vuşcan acoperă neregulile”, a declarat Mihai Seplecan.


“Am primit zeci de sesizări din partea studenţilor. Şi-au bătut joc de familiile noastre, de fraţii noştri. Corlăţean şi Ponta şi-au bătut joc de noi. Şi în judeţul Cluj au fost probleme. Sunt tineri care nu au apucat să voteze. Vuşcan a organizat prost alegerile. Le este frică pentru că tinerii vor schimbare şi de aceea nu i-au lăsat să voteze”, a declarat şi Ovidiu Câmpean.

Ultimele Stiri
abonare newsletter