Actualitate

Alegeri prezidenţiale. Bucurie la ACL Cluj, la aflarea exit poll-urilor- FOTO

Reprezentanţii ACL Cluj s-au bucurat la aflarea rezultatelor care îi califică în turul al doilea pe social democratul Victor Ponta şi pe liberalul Klaus Iohannis.

Aceştia au declarat că rezultatul naţional este unul foarte bun, care arată că în turul doi alianţa de dreapta va câştiga.

„Pe Cluj-Napoca exit poll-urile arată un scor zdrobitor, aproape 45%, un scor foarte bun.


Sunt convins că în turul al doilea Clujul va arăta că în România poate avea loc o schimbare. Totodată, la Cluj-Napoca a obţinut un scor foarte bun şi Monica Macovei, veţi vedea mâine dimineaţă când vom prezenta primele date centralizate. Sunt mândru de echipa pe care o avem astăzi în marele pardid naţional liberal.”, a spus Marius Nicoară, co-președintele ACL Cluj.

La rândul său, europarlamentarul Daniel Buda a precizat că acest rezultat nu este decât o estimare a rezultatelor la care se aşteptau, „aflat în paraametrii pe care noi îi aşteptam”. „Ştiam că România o să aleagă un parcurs european. Suntem convinşi că în turul doi România îl va alege preşedinte pe Klaus Iohannis. Cu siguranţă aşteptăm rezultatele finale, dar suntem în graficul pe care ni l-am propus şi noi sperăm să fim între primele judeţe la nivel naţional.”, a mai adăugat Daniel Buda.


 

abonare newsletter