Actualitate

Atenţie mare dacă vă lăsaţi uşa descuiată! Hoţii intră ziua-n amiaza mare

Poliţiştii au prins în flagrant un bărbat care a sustras bani dintr-un imobil, folosind metoda „bună ziua”. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore pentru furt calificat.

Hoţul a pătruns, în jurul orei 11:00, într-un imobil de pe strada Aron Densuseanu, pe uşa închisă, însă neasigurată şi a sustras 111 lei din holul imobilului, dintr-o haină agăţată în cuier.

Prin metoda ,,bună ziua”, infractorii profită de neglijenţa locatarilor şi intră în locuinţele care au ușa închisă, însă nu asigurată cu yala sau cheia, iar în cazul în care locatarul sesizează că a intrat cineva, acesta se scuză spunând că, de fapt, cauta un alt apartament.


„Persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 40 de ani, din Cluj-Napoca, a fost depistat de către poliţişti, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Faţă de acesta s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de codul penal.

Ultimele Stiri
abonare newsletter