Actualitate

Prinţul Charles s-a întâlnit cu premeierul Emil Boc

<p>Prinţul Charles i-a explicat lui Boc încă de pe treptele Guvernului faptul că numărul mare de camere video nu este pe placul lui, explicându-i prin gesturi că acestea sunt focalizate permanent asupra sa.</p>

 

 


Moştenitorul tronului Marii Britanii chiar l-a întrebat pe premierul Boc dacă este vorba de aceiaşi jurnalişti care au asistat cu o oră în urmă la întâlnirea sa cu preşedintele Băsescu. “Nu, nu sunt aceiaşi jurnalişti, nu sunt cei de la Preşedinţie”, i-a răspuns premierul, potrivit Mediafax.

La poza oficială, Charles i-a atras atenţia primului-ministru că ziariştii chiar încearcă să înregistreze şi conversaţia lor neoficială. “Au îndreptat microfoanele spre noi”, l-a atenţionat Prinţul Charles pe premierul Emil Boc. Protocolul de la Palatul Victoria a încercat să ţină presa cât mai departe de cei doi, jurnaliştii asistând la începutul discuţiei oficiale din spatele unui cordon amplasat la câţiva metri, fără să poată auzi dialogul dintre Charles şi Emil Boc.


Cu o oră înainte să ajungă la sediul Guvernului, prinţul Charles a fost primit la Palatul Cotroceni, unde preşedintele Traian Băsescu i-a spus că toată lumea ar vrea să-l întrebe de prinţul William.

abonare newsletter