Actualitate

“Hunguest Hotels” şi-a prezentat oferta de vacanţe la Cluj

<p />Reţeaua de hoteluri Hunguest, care deţine un hotel şi în România, şi-a prezentat săptămâna aceasta oferta la Cluj, în cadrul unei caravane care ajunge în mai multe oraşe din România.

Oferta a fost prezentată în cadrul unui eveniment organizat de Oficiul de Turism al Ungariei, care are  biroul din România la Cluj-Napoca. “Foarte multe dintre agenţiile de turism cu care se ajunge în Ungaria au sediul la Cluj, iar Ungaria e o destinaţie foarte bună de weekend pentru locuitorii Transilvaniei pentru că se ajunge repede şi oferă multe variante de distracţie şi wellness”, a explicat  Julia Soos, director Oficiul de Turism al Ungariei, motivul pentru care tot mai multe companii turistice din Ungaria sunt prezente cu ofertele lor la Cluj.

Printre cele mai populare destinaţii de turism în care Hunguest Hotels are unităţi de cazare sunt  Hajduszoboszlo, Debrecen, Miskolc, Budapesta şi regiunea viticolă Tokaj, care face parte din patrimoniul mondial.


Hunguest Hotels este unul dintre cele mai mari lanţuri hoteliere din Ungaria deţinute exclusiv în proprietate autohtonă. Cele 22 de unităţi ale lanţului hotelier sunt situate în cele mai frecventate staţiuni balneare, în zone de odihnă şi montane, în oraşe mari importante şi oferă un spectru larg de servicii: tratament balnear, servicii de recreaţie-fitness-wellness, posibilităţi de conferinţe şi o ofertă bogată de programe.

Ultimele Stiri
abonare newsletter