Actualitate

Copiii din Grădiniţele Ţăndărică au învăţat să mănânce sănătos

<p><img src="documente/stories/05_mai/miere-pentru-copii-mod.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Luna mai a fost luna sănătăţii în Grădiniţele Ţăndărică.</p>

 

 


„Întrucât ne dorim să avem copii cât mai sănătoşi din toate punctele de vedere, activităţile din luna mai organizate în Grădiniţele Ţăndărică au avut ca temă sănătatea”, a explicat Silvia Cobuşneanu,  director de grădiniţe.

Luna mai a început în Grădiniţele Ţăndărică cu tema “Healthy Food”, prin care coiii au gătit în grădiniţe şi au vorbit despre mâncare sănătoasă. În săptămâna 16-20 mai reprezentnaţii Casa Bio au vizitat grădiniţele, în cadrul proiectului educaţional despre albine şi produse apicole, intitulat  “Trăind, mâncănd şi iubind ca o albină” . Pe de altă parte, în această lună s-a efectuat un screening oftalmologic pentru depistarea timpurie a afecţiunilor oftalmologice la copii, ţinând cont de faptul că acestea nu mai pot fi corectate dupa vârsta de 6 ani. “Hrana” spirituală a fost de asemenea importantă. În data de 12 mai, un transport cu 103 pachete conţinând alimente, haine şi jucării au fost trimise unor copii care trăiesc în condiţii neadecvate în satul Glodeanu, Buzău, din partea copiilor şi familiilor din Grădiniţele Ţăndărică.


 


În plus, încadrul evenimentului „Zilele arhitecturii”, Grădiniţele Ţăndărică au fost singurele din Cluj care au participat alături de studenţii de la Facultatea de Arhitectură la activităţile propuse. „Ne dorim să fim mereu un exemplu pozitiv de educaţie de calitate şi interes pentru copiii clujeni”, au mai spus reprezentanţii grădiniţelor Ţăndărică.

Ultimele Stiri
abonare newsletter