Actualitate

Dacia Duster Pick-up - un vis care există

Se cunoaşte extrem de bine faptul că Dacia a avut încasări record datorită celebrului SUV Duster. Trebuie să precizăm faptul că Dacia Duster s-a bucurat şi încă se bucură de o popularitate extrem de mare în toată Europa, darşi în ţara noastră.

Cei de la Renault au avut o iniţiativa destul de lăudabilă, însă este contestată de mulţi. Iniţiativa constă în creeare unui Duster Pick-up. Această idee este contestată de mulţi deoarece, maşină nu este disponibilă şi publicului larg. Trebuie să precizăm faptul că maşină este deocamdată produsă exclusiv pentru cei de la OMW Petrom.

Firma OMW Petrom are un parteneriat destul de bun cu cei de la Renault. În acest sens, cei de la Renault se obligă pe tot parcursul anului 2015 să livreze puţin peste 500 de autoturisme Dacia Duster Pick-up către firma OMW Petrom.


Caracteristici Dacia Duster Pick-up

Dacia Duster Pick-up este dotată cu un motor diesel de 1.5 litri DCI. şi are 110 Cp. Cabina maşinii este dotată cu 2 locuri. Restul maşinii este comspusa dintr-o bena, având o lungime de 1.7 m. Maşina poate fi încărcată cu o greutate de maxim 450 kg deci este o maşină ideeala pentru transportul diferitelor materiale de construcţii sau altceva asemănător.

La exterior, maşina este dotată cu bare de protecţie, care se intend pe toată suprafaţă cabinei. Despre această maşină putem afirmă că este una destul de bine realizată, are un design cochet, iar la capitolul dotări nu avem de ce să ne plângem.


Singurul inconvenient, în ceea ce priveşte Dacia Duster Pick-up este acela că încă nu este fabricată pentru marea masă a populaţiei, însă pe viitor noi sperăm că va fi. Subliniem  faptul că există multe companii şi foarte multe persoane fizice care ar achiziţiona această maşină. Cu siguranţă şi această maşină va avea un succes enorm în mai toate statele Europene. Până când această maşină va fi şi pentru publicul larg, nu ne rămâne decât să ne  delectam cu ceea ce avem, mai exact Dacia Duster simplă. Cele mai multe modele de Dacia Duster se pot găsi în garajul firmelor de închirieri auto.

Etichete: dacia masini
Ultimele Stiri
abonare newsletter