Actualitate

Dansul mămicilor cu bebeluşii la purtător, în premieră la Cluj

Peste 40 de mămici au dansat cu bebeluşii lor în sisteme de purtare joi, 9 octombrie 2014, la Centrul de Cutură Urbană Casino pentru a atrage atenţia publicului cu privire la importanţa utilizării unor sisteme de purtare sănătoase pentru bebeluşi.

În săptămâna 5 -11 octombrie în întreaga lume se sărbătoreşte Săptămâna Internaţională a bebeluşilor purtaţi sănătos. Cu ocazia aceasta, Cuibul Berzelor, asociaţie dedicată tinerelor mămici din Cluj-Napoca a lansat la Cluj-Napoca primul curs de dans mamă-bebe cu bebeluşii la purtător, adică în sisteme de purtare ergonomice, sănătoase pentru cei mici. Lansarea cursului a avut loc printr-o lecţie deschisă tuturor mămicilor şi bebeluşilor participanţi şi s-a bucurat de un mare succes în rândul publicului – ţintă.

Importanţa mişcării prin practicarea cu plăcere a unor activităţi fizice este unul dintre mesajele promovate de către Comisia Europeană prin proiectul-pilot „We love Eating – Bucura-te de sănătate!” iniţiat la Cluj-Napoca în această toamnă, în calitate de unic oraş partener al proiectului european.

Ultimele Stiri
abonare newsletter