Actualitate

Nimic nu e diferit pe Calea Turzii - FOTO

Pe Calea Turzii, lucrările de modernizare s-au încheiat doar oficial. În realitate, utilajele și muncitorii sunt încă prezenți pe această arteră importantă din oraș.

În urmă cu mai bine de o săptămână, primarul Emil Boc se lăuda că lucrările pe Calea Turzii au fost finalizate, că cei de la Kiat-Diferit şi-au terminat treaba pe această arteră importantă din oraş şi că se circulă fără probleme. Situaţia de la faţa locului îl contrazice însă pe edilul şef. În zona sensului giratoriu de la Observator, joi la prânz, utilajele şi muncitorii de la Kiat-Diferit erau în plină acţiune. În aceeaşi zonă, sunt porţiuni pe care nu a fost turnat încă asfalt, mai jos pe Calea Turzii, pe trotuare este plin de mormane de pietriş pe care le-au “uitat” muncitorii în urma lor, iar bordurile nu sunt modernizate în anumite locuri.

Pe aceeaşi stradă, dezastrul este şi mai mare la pasajul care leagă cartierele Andrei Mureşanu de centru. Şoferii care circulă zilnic prin acel pasaj spun că lucrările au început de aproximativ o lună, dar reprezentanţii Primăriei afirmă că nu a trecut mai mult de o săptămână de la demararea lucrărilor. Până când modernizarea pasajului va fi încheiată, şoferii îşi rup maşinile în denivelările şi gropile din zona pasajului, iar pietonii îşi pot lua gândul să circule pe breteaua de la lângă pasaj unde nu există decât gropi şi şanţuri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter