Actualitate

Accident pe strada Buftea: Un şofer a fost proiectat într-un panou publicitar

Un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane a avut loc în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 00:54, pe strada str. Buftea la intersecția cu str. 21 Decembrie 1989 din Cluj-Napoca. Un şofer a fost lovit şi proiectat într-un panou publicitar de un alt şofer care nu i-a acordat prioritate.

Un sofer a fost proiectat intr-un panou publicitar

Un bărbat de 63 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autoturismul pe str. Buftea din Cluj-Napoca, ajuns la intersecția cu str. 21 Decembrie 1989, nu ar fi respectat semnificația indicatorului rutier „Oprire” şi nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus pe drumul prioritar de către un bărbat de 35 ani, din comuna Baciu, intrând în coliziune cu acesta şi proiectându-l într-un panou publicitar.

“Din accident a rezultat rănirea uşoară a bărbatului de 35 ani şi a unei tinere de de 23 ani, din municipiul Braşov, pasageră în autoturismul condus de acesta. În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul rutier” au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter