Actualitate

Viitorii poliţişti au început şcoala - FOTO

La sediul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca a avut loc miercuri festivitatea de deschidere a anului şcolar 2014-2015. La festivitate a fost prezent prefectul judeţului Cluj, Gheorghe Vuşcan şi şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Tudor Grindean.

Celor 148 de elevi ai anului II (promoția 2013-2015) li s-au alăturat, pentru prima oară în uniformă, 125 de boboci de anul I (promoția 2014-2016). La deschidere a participat și a cincea serie de polițiști locali care se instruiesc la școala clujeană de poliție.

La festivitate au participat numeroşi reprezentanţi ai partenerilor şcolii din rândul instituţiilor judeţene şi locale de apărare, securitate națională și menţinere a ordinii publice, ai administraţiei locale şi judeţene.


A fost dezvelită și plăcuța de „Școală Europeană 2014”, titlu câștigat de Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca în luna mai a acestui an. Pe lângă certificarea calităţii educaţiei poliţieneşti, distincţia recunoaşte contribuţia şcolilor româneşti la dezvoltarea învăţământului în Uniunea Europeană, conferind totodată recunoaştere şi prestigiu în cadrul comunităţii. Școala clujeană de poliție a mai câștigat acest titlu în anul 2011.

abonare newsletter