Actualitate

Mariana Câmpeanu, audiată ca martor la DNA în dosarul privind pensionarea soțului ei

Mariana Câmpeanu, fostul ministru al Muncii și Protecției Sociale, este audiată în această dimineață în calitate de martor la DNA, într-un dosar ce are legătură cu pensionarea soțul său, Iulian Câmpeanu.

Mariana Câmpeanu este audiată că martor într-un dosar în care se investighează modul în care s-a pensionat pe caz de boală soțul său, Iulian Câmpeanu.

Iulian Câmpeanu a ieșit la pensie în 2005 cu grad de invaliditate de gradul I. Cererea de pensionare a fost depusă la Casa de Pensii a județului Ilfov, acolo unde la vremea respectivă era șefă Mariana Câmpeanu. În mod normal, cererea ar fi trebuit să fie depusă la Casa de Pensii a Municipiului București.


Monitorul de Cluj a relatat în luna februarie a acestui an că Mariana Câmpeanu a fost verificată de ANI pentru un posibil conflict de interese în cazul pensionării soțului său, Iulian Câmpeanu, invalid cu gradul unu în acte – ceea ce înseamnă că este prea bolnav ca să aibă serviciu sau să se îngrijească singur, și-a reînnoit permisul de conducere. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter