Actualitate

Copiii din Cluj pot deveni pompieri pentru o zi

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj organizează, mâine între orele 10.00 – 14.00, în Parcul Central ateliere interactive şi puncte de informare preventivă pentru copii.

Activităţile urmăresc să ofere participanţilor posibilitatea de a cunoaşte echipamentele de intervenţie folosite de pompierii clujeni pe autospecialele de stins incendii şi SMURD.

Astfel, pe aleea principală din parc vor fi amplasate poligonul micului pompier pentru întreceri la ţintă cu jetul de apă, poligonul cu obstacole, tiroliană, atelier de prim-ajutor, expoziţie de echipamente pentru intervenţii pirotehnice şi echipamente pentru scafandri, ateliere de puzzle şi desen, expoziţie foto, expoziţie de tehnică şi echipamente speciale pentru intervenţie.


Activităţile sunt desfăşurate în parteneriat cu Primăria municipiului Cluj-Napoca şi implică personalul din Detaşamentul de Pompieri Cluj-Napoca, Secţia de Pompieri Colina, Inspecţia de Prevenire şi Centru Operaţional din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Avram Iancu” al judeţului Cluj

abonare newsletter